شکر قهوه ای

شکر قهوه ای اصل

صنایع مگز

دو نوع شکر مصرفی در جهان موجود میباشد

شکر سفید و شکر قهوه ای

شکر سفید رایج ترین نوع شکر درمیان خانواده ها می باشد .قابل دسترس تر و مشهور تر است

 چرا باید  شکر قهو ای اصل را جایگزین شکر سفید کنیم؟

شکر قهوه ای در اصل همان شکر سفید تسویه نشده در واقع شکر قهوه ای  ترکیب ملاس وشکر سفید است

شکر سفید و شکر قهوهای هر دو از محصولات گیاه نیشکر و چغندرقند هستند پس بنابراین ارزش غذایی کاملا مشابهی دارند.

ملاس(MELASSE) ارزش غذایی شکر قهوه‌ ای را به میزان قابل توجهی  افزایش می‌دهد. یکی از مهم‌ترین تفاوت‌های غذایی بین شکر سفید و شکر قهوه‌ای در این امر میباشد که شکر قهوه‌ ای مقدار قابل توجهی کلسیم، آهن و پتاسیم دارا میباشد. شکر قهوه همچنین دارای کالری نسبتا کمتری از شکر سفید است. یک قاشق چای‌خوری شکر قهوه‌ای اصل  تقریبا 15 کالری دارد درحالی‌که همان مقدار شکر سفید حاوی 16.3 کالری هست. گذشته از این تفاوت‌های جزئی، آن‌ها ازنظر تغذیه‌ای کاملاً مشابه هستند و تفاوت اصلی‌شان در طعم و رنگ متفاوتشان است.

رنگ شکر قهوه ای اصل

رنگ شکر قهوه ای رنگ کاراملی دارد و تیره است و مقداری رطوبت دارد شکر قهوه ای اصل  مزه کاراملی دارد  طعم شکر قهوه‌ای  اصل به دلیل اضافه شدن ملاس ( در اصل ملاس از آن جدا نمیشود)به آن کاراملی یا نزدیک به تافی است. به همین دلیل، از شکر قهوه‌ای  بیشتر در کیک‌ های شکلاتی و کوکی‌ها یا کیک ‌های میوه‌ای  و کیک هایی که رنگ تیره دارد استفاده می‌شود.

خرید شکر قهوه ای اصل  میتواند تفاوت به سزایی در روند سلامت و بهبود بدن داشته باشد

یک نظر

  1. شکر قهوه ای اصل خیلی مزه خوبی داره من که دوست دارم

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *