بیکینگ پودر مگز
بیکینگ پودر یک ور آورنده شیمیایی خمیر است که باعث سبک شدت خمیر می شود بیکینگ و وانیل دو مواد مهم در تهیه انواع شیرینی و کیک است.
بیکینگ پودر چیست
بیکینگ پودر یا پودر شیرینی پزی یک پودر که بافتی شبیه آرد دارد و در حالت مرغوب تر به حالت حریر شده است از ترکیب یک باز بی کربنات سدیم با یک اسید ضعیف درست می شود و باعث حجم دادن و ور آمدن کیک و محصولاتی که دارای خمیر است می شود.
در اغلب موارد بیکینگ پودر برای پف دادن کلوچه پنکیک نان و انواع کیک و در کل مواد غذایی که با خمیر درست می شود کاربرد دارد و مورد استفاده قرار می گیرد خمیر ها نمی توانند گازها را به مدت طولانی در خودشان نگه دارند بنابراین به کمک جوش شیرین یا بیکینگ پودر که عامل ور آورنده یا تخمیر کننده هستند واکنش نشان می دهند برای همین امر است که بیکینگ پودر یا جوش شیرین به مواد خشک آرد اضافه می شود باید توجه کرد بیکینگ پودر یا جوش شیرین در مرحله آخر باید اضافه شود تا بلافاصله بعد از آن که درون فر قرار گرفت فرایند پخت و پز به درستی صورت بگیرد.بیکینگ پودر انواع مختلف و مارکهای متفاوتی دارد اما تمام آنها دستور کار یکسان دارد و از یک ترکیب درست میشوند.
درباره بیکینگ پودر
بیکینگ پودر (Baking powder) یک ماده شیمیایی است که در پخت و پز به عنوان یک عامل افزایش دهنده حجم و حالت دهنده استفاده میشود.این ماده به دلیل داشتن دو نوع اسید در ترکیب خود، در زمان افزودن به دسته خمیر، باعث تولید دی اکسید کربن (CO2) میشود که برای بلند شدن خمیر و ایجاد حجم در غذاها، به کار میرود. بیشتر بیکرها برای تهیه شیرینی، کیک و دسر از بیکینگ پودر استفاده میکنند.
کاربرد بیکینگ پودر چیست
کاربرد بیکینگ پودر در پخت و پز بسیار گسترده است.برخی از کاربردهای این ماده شیمیایی در پخت و پز عبارتند از:
۱. افزایش حجم و بلند شدن خمیر:
با افزودن بیکینگ پودر به خمیر، دی اکسید کربن تولید میشود که باعث بلند شدن خمیر و ایجاد حجم میشود.
۲. بهبود طعم و عطر:
بیکینگ پودر میتواند به غذاها طعم و عطری خوشمزه بدهد.
۳. سبک شدن سطح غذا:
افزودن بیکینگ پودر به ترکیبات غذایی، سبب سبک شدن سطح آنها میشود.
۴. ترکیب پذیری با دیگر مواد:
بیکینگ پودر با بسیاری از مواد دیگری که در پخت و پز استفاده میشود، مانند خمیر، شکر، تخم مرغ و شکلات، سازگار است و باعث بهبود ترکیب پذیری آنها میشود.
۵. تسریع در زمان پخت:
بیکینگ پودر باعث تسریع در زمان پخت غذاها میشود و غذا را به سرعت پخته میکند.
از این رو، بیکینگ پودر بهطور گسترده در تهیه انواع شیرینیها، کیکها، کلوچهها، نانها و دسرها بهکار میرود.
موارد مصرف بیکینگ پودر
- در تهیه نان های سفید
- در تهیه فلافل
- انواع کتلت
- انواع نان های معمولی
- کیک و شیرینی
پایلوند پایلوند (verified owner) –
خیلی خوب بود وکاملا بصرفه وباکیفیت خوب ممنون🙏🌹
— –
سلام خوشحالم راضی هستید امیدوارم بازم بتونیم کمکتون کنیم